Wat is CCY?

CCY is een compact, intensief programma waarin deelnemers regelmatig verrast zullen zijn over de kwaliteiten en vaardigheden die ze bezittenHet programma is samengesteld uit tientallen programma’s die 3wins al jarenlang organiseert.

Deelnemers leren een compleet scala aan vaardigheden voor het aangaan, continueren en uitbouwen van relaties. Denk aan het opbouwen en onderhouden van relaties met zowel klanten als collega’s. En aan kwaliteiten op het gebied van onderhandelen, conflictoplossing, verandermanagement, advisering, communicatie en verkoop.

De aanpak is net zo verrassend als effectief. Het programma is zeer interactief waardoor het zich toespitst op het individu. Perspectieven veranderen voortdurend waardoor een handeling die de enige juiste lijkt, een minuut later weer ter discussie kan staan. Deelnemers worden uitgedaagd hun comfortzone te verlaten. Elke keer ligt de keuze bij hen en altijd is er die spiegel: waarom doe je iets juist wel of niet? En wat levert dit op? 

Stap voor stap leren deelnemers dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen gaat om het aanleren van nieuwe kwaliteiten, maar ook om het afleren van oud gedrag.

Interesse in het CCY-programma?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Meest gestelde vragen over
het CCY-programma

Welke problemen worden aangepakt in het CCY-programma?

Recent onderzoek toont dat 54% van alle werknemers niet de vereiste vaardigheden bezit om hun werkzaamheden effectief uit te voeren. CCY biedt je een set van eigentijdse vaardigheden die het gat in interpersoonlijke vaardigheden opvult, zodat je na deelname kunt excelleren in jouw rol.

Waarom zou ik meedoen aan dit programma?

Deelnemers in het CCY-programma behalen op vier verschillende manieren rendement. Zij leren de vaardigheden die essentieel zijn in de huidige werkomgeving, verbeteren hun persoonlijke vaardigheden, vergroten hun persoonlijke geloofwaardigheid en ontwikkelen hun professionele netwerk. 

Wat levert het mij op?

Je ontwikkelt vergevorderde business en persoonlijke vaardigheden in een stimulerende leeromgeving. Door de toepassing van de uitgangspunten van het CCY-programma zal jouw effectieve interactie met klanten, leidinggevende, collega’s, vrienden en familie sterk worden vergroot. 

Wat is het verschil met andere ontwikkelprogramma’s?

CCY is uniek ten aanzien van zowel de inhoud als manier van presenteren. De CCY-trainers van 3wins hebben ervaring in een grote verscheidenheid aan organisaties en sectoren en kunnen als geen ander de CCY-boodschap efficiënt en effectief overbrengen. CCY schudt mensen niet alleen wakker, doorbreekt daarmee oude patronen, maar leert je nieuwe vaardigheden, inzichten en perspectief.

Wat is de doelgroep van het CCY-programma?

Deelnemers aan het CCY-programma zijn van alle leeftijden en vertegenwoordigen een groot aantal vakgebieden – verkoop, marketing, technologie, finance, human resources, advisering, project management en management. Het programma is geschikt voor professionals die hun interpersoonlijke en business vaardigheden graag verder willen ontwikkelen of waarvan de omgeving vraagt om ontwikkeling.